Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Svájcban fejlesztő, gyógyító napok

 

Sorsfordító csapatot  hoztunk létre, ahol a kint élő Magyarság támogotasa a célunk.

 

Olyan magyaroknak szeretnénk segíteni egyrészről, Akik egy jobb élet reményében elhagyták hazájukat Magyarországot. Már beilleszkedtek, de szeretnének változtatni a sorsukon.

Célunk, hogy ne legyen egyetlen egy MAG sem magára hagyva. A MAG szeretve, táplálva, tanítva legyen. Összeraktuk nektek a tapasztalatainkat, tudásunkat, képességeinket, amivel meg tudjuk változtatni a sorsotokat. Ezeken a napokon segítünk a  Test-Lélek-Szellem megtisztításában, a szervezetben lévő energiablokkok feloldásában, a lélek sérüléseinek meggyógyításában. Illetve segít megszabadítani a szervezetet minden olyan negatív hatásoktól, amelyek betegséget okoznak. Terápiás alkalmakkor egyrészt Test-Lélek-Szellem teljes tisztulását végezzük el égi segítséggel, továbbá energia szinten gyógyítjuk az elakadásokat energetikai térhálón. Aktiváljuk az ember öngyógyító képességét, ezáltal helyreállnak a szervezetben lévő hibás kódok. A lélek gyógyításakor töröljük a lelki sérüléseket minden szinten, amely nagyon fontos a további fejlődéshez. 

Elindulásunkór is több vonalban , széleskörben gondolkodtunk.Az elképzelésünket meg is tudtuk  teremteni úgy, hogy összefogtunk, és összeraktuk a tudásunkat, tapasztalatunkat.  Így mindent megtalálsz nálunk egy helyen.A leszületés elötti élettől kezdve az élet folyamataiban, elakadásaban.Innen indul a Baba projekt-különleges gyermekek- betegségek-felnőt betegségek-elekadások feltárása-képesség fejlesztés-párkapcsolat-családi terápiák-szellem-lélek-energia gyógyítás-elengedési problémák-érzelmi blokkok feloldása....  Nem kell máshova el menned, keresgetned.

Jelenleg már müködő csoportos készségfejlesztő tréningeink vannak. Aminek az 1-ső időpontja 09.23 volt,a következő 10.04. lesz meg tartva.

A képességfejlesztő tréningek állnak: alap, haladó, felső fokból.        

Ezen kívül lehet választani a  csoportos terápiák közül:Öngyógyítási technikák, családi blokk oldások, gyermek és anya közti nehézségek oldása.

 A palettában megtalálható a Baba projekt.

 Gyógyító érintés, Isteni kodókal ami egy masszázs terépia,amit csoportosan is tudunk már tanítani. Amikor el sajátitod, tudsz vele kezelni másokat, akár egy külön kliens csoportban.

 

  SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA IS VAN LEHETŐSÉG.

Ide tartozik a párkapcsolat terápia, tnácsadás.Problémák feltárása,akadályok kiboncolása, régi sérelmek meggyógyítása....

              

        20110608testedlel19.jpg

Ha kint élsz Svájcban és szeretnél érdeklödni a legfrisebb programokról, lehetőségekről e-mailben megtalálsz.Svájcban személyesen, csoportos terápiáknál, tréningeknél GRABS-ban.

karte_gemeinde_grabs_2007.png

Csodálatosan szép helyen van, tele energiával, frisességel, tisztasággal.Ide érdemes kijönni tanulni, gyógyulni, fejlödni!!

4c90688d00201.jpg

e.mail: feher.lilla1@gmail.com