Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sérelmek törlése, gyógyítása

2016.09.25

Sérelmek törlése,gyógyítása

 Az ember, Isten képmásásra lett teremtette. Tökéletesnek, minden síkon. Min szellemi, lelki, energia téren. Amikor leszületünk erre a világra, mind ajándékkal, képességgel el vagyunk látva. Mi rajtunk múlik, hogy mit teszünk vele.

De sajnos idővel,különböző érzelmi sérelmek érnek, amit nem tudunk megoldani.

Lehetnek külső behatások, de sajnos mi saját magunk is generálhatjuk.

Ezek a sérelmek idővel enyhülnének, ha segítenénk magunkon.

Fontos lenne, hogy: le tudjunk tisztulni, mind a gondolótok, mind a lelki sérelmeket.

2009-ben az Én éltemben is voltak nehéz napok, és olyan helyzetekbe kerültem amit abban az időben nem tudtam kezelni, és a megoldást sem láttam. De kértem a JóIsten arra, hogy segítsen ezek a sérelmeket kezelni, vagy adjon olyan megoldást amivel törölhetem.

Azóta is folyamatos tanításon, megtapasztaláson, és gyógyítási technikákon megyek keresztül.

Minden technikát amit kapok legelsőnek saját magamon próbálom ki. Majd amikor látom, hogy eredményes, működik akkor a barátaimon, ismerőseimen. Hisz minden ember más, és nem biztos, hogy amit Én érzek, vagy tapasztalok, azt mást is úgy látja, érzi. Amikor már ezeken a fázisokon átmegyek, akkor meg igyekszem tovább fejleszteni, egyszerűbbé tenni, és olyan technikát teremteni, amivel rövidebb idő alatt,gyors, látható, érezhető eredményeket érhetek el. Hisz mindig sokat számít az idő, hogy térben mit tudunk abban a helyzetben,esetben tenni magunkért, és másokért.

Minden ember, bizonyos időben, térben különböző fázisokban van.

Két nagyon fontos dolgot tanított meg Nekem a JóIsten ebben az esetben.

1.minden külső, vagy belső érzelmi válságot úgy lehet kezelni, ha törlöm. A törlés érvényes az agy receptoraira-gondotokra, és érvényes a lélekre. Hisz legelsőnek gondolatban jelenek meg a problémák, és ha nem tudjuk karba tartani, törölni ezeket a negatív gondolatokat, akkor információs vonalakon, a lélekhez, pontosabban köré lehúzódnak. Sajnos innen még nehezebb törölni, de nem lehetetlen.

2.Nem elég törölni,mert akkor csak egy űr marad ott. A törlés után az agy igyekszik valamivel ezt a helyet, ebben az esetben feltölteni. A következő képen tudom a leg egyszerűben leírni. Az agy nem hagy sehol sem üres helyet, hanem keres valahol betöltendő anyagot. Vagy az elnyomott sérelmekből hozz elő, vagy kombinál egy saját információt. Ez általában sajnos nem jobb hanem rosszabb lesz sok esetben. A megoldás következő: egy olyan információt kell bejutatnunk, ami POZÍTÍV A SZÁMUNKRA.

PL ,ha megbántott a párunk, akkor töröljük  a sérelmi gondolatot, és nem agonizálunk rajta, hogy most mi miért volt. Töröljük,NINCS SZÜKSÉGÜNK MÉG A  MEGBÁNTOTT, SÉRTETT GONDOLATOKRA, LERAKJUK, MINT A KABÁTOT!!!!

Pozitív betöltés az agyba a következő: MOST ROSSZ NAPJA VAN, NEM HARAGSZOM RÁ, ODABUJOK HOZZÁ, KIHOZ ÁTKAROLOM.KI HOZZOK EBBŐL A HELYZETBŐL  EGY OLYAN POZÍTÍV ÁLLAPOTT AMI MINDKETŐNKNEK CSAK IS JÓ LEHET!!

A TÖRLÉST AZ AGY A KÖVETKEZŐ KÉPPEN KEZELI!!

HA NEKED így JÓ, AKKOR NEKEM SINCS SZÜKSÉGEM RÁ, TÖRÖLJÜK. AZ ELŐZŐ INFOT, EGY HAMIS VAKLÁRMA SZERINT KEZELI.

A törlés, és a betöltés között nem telhet el sok idő—ez nagyon fontos, mert akkor belép az agyi kombináció.  Az agy 3-5 perc között vált, keres, kombinál.

A pozitív Betöltés lényege: A MOST ROSSZ NAPJA VEN, NEM HARAGSZOM RÁ, --EZZEL NYUGTÁZOD, hogy HELYE S A TÖRLÉS, ÉS MEGELÖZÖD A HARAG GONDOLATÁT---A SÉRTETSÉGED HELYET A MEGOLDÁST KERESED, AMIKOR AZT GONDOLOD, HOGY-----ODABUJUK HOZZÁ, KIHOZOK EGY OLYAN POZÍTÍV ÁLLAPOOTT AMI MINDKETŐNKNEK CSAK IS JÓ LEHET!!

Ezzel a gondolatmenettel megelőzöd a haragot, indulatot, és nem alakul ki belőle semmilyen NEGATÍV érzelmi forrás!!!!

Az odabújással meg egy pozitív, megbocsájtó érzelmet generálsz, ami jóval magasabb energia, és érzelmi szinten vagy, ezért a lelkedet is felemeled a megoldás szintjére. A lélek belép ebbe a síkba és előhozza azt az érzelmi színskálát, ami a SZERETETT. JÓL TUDJUK, hogy A SZERETET MINDENT KÉPES FELŰL ÍRNI!!!!

BIZTOS MOST ARRA GONDOLTOK, HOGY KÖNNYŰ NEKI, MEG MILYEN EGYSZERÜNEK TŰNIK, DE VAJON EREDMÉNYES E?

NINCS LEHETELEN, CSAK AKARAT, ÉS ELHATÁROZÁS KELL HOZZÁ.UTÁNA JÖNNEK TETTEK AMI MEGHOZZA AZ EREDMÉNYT!!

Az egyszerű dolgokban, folyamatban van elrejtve minden lényeg. Isten egyszerűnek teremtette az ember, és a körülötte lévő világot is! Mi emberek bonyolítjuk túl az egészet. A sok bonyodalomban , MI magunk is belegabalyodunk, és a végén nem látjuk a ki utat és a megoldást sem. Itt van a lényeg elásva, és itt csúszik meg az emberiség élete!!!

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg a saját sérelmeinek a törlést mind gondolati,mind lelki szinten. Ne felejtsük el a pozitív betöltést sem.

Az üres kalácsnál -finomabb a töltött, mert a gyomrunk is megnyugszik, és elégedet lesz az eredménnyel !!