Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Miért nem jön a várva várt BABA

kislany.jpg

 

Ez a menüpont a szívem csücske. Miért?

Mert ha nem lettem volna Én is ebben a helyzetben, akkor nem tudnék róla igazi átélt érzelmekről írni. Azt, hogy mégis született gyermekem orvosi segítség nélkül, azt a Jó Isten Áldásának köszönhetem. A Jó Isten ott is csodákat képes tenni, ahol már az orvos sem segíthet! Hisz az orvosnak nincs hatalma az Élet felet.

Pár sorban leírom életem e szakaszát, és megértitek, miért vagyok itt, és miért szeretek a Mennyei Atyának segíteni.

Egyszerű családból születtem, de nálunk mindenki vallásos, és ami ennél is fontosabb, hogy HITE van. Férjhez mentem, és sajnos sok megpróbáltatáson, orvosi kivizsgálásokon, műtéteken, kezeléseken  mentem keresztül.. Néha már annyira legyengültem, mint fizikailag, mint lelkileg, hogy ma sem értem, hogy bírtam ki.

1x elhalt a babám 8 hetesen, 2x voltam méhen kívüli terhességben. Tehát 3x volt beavatkozásom. Mind a 2 esetben lekötötték a petevezetékeimet bal és jobb, így az orvosom azt mondta, hogy csak külsőleg, mesterségesen lehetek terhes.

A legrosszabb érzés, amit át élhet egy nő, hogy elveszetnek tehetetlennek érzi magát.

A Nőiességről nem is beszélve, hogy amit a legjobban szeretnél e világon, hogy gyermeked legyen, nem tudod megtenni! Mivel nagyon akartam, így mégis feladtam ezen gondolatokat, erőt vettem magamon. Elmentünk egy ilyen helyre Szegedre a Káli intézetbe.3x voltam beültetésen, és egyetlen 1x sem haladtunk tovább a megtermékenyítésnél. Pedig természetes útnál nem volt probléma a megtermékenyítésnél, hisz 3x is sikerült. Csak sajnos vagy elakadt, vagy nem jó helyen kezdett el fejlődni. Emlékszem rá, hogy Novemberben volt az utolsó, és ez után már  feladtam. Nem bírtam már tovább sem anyagilag, sem lelkileg.

 Nem kívánom senkinek sem, hogy mit éreztem egy ilyen beültetés alatt . Hányszor vettem az életemben terhesség tesztet, és minden reggel korán néztem meg, hogy HÁTHA MOST SIKERÜLT ÉS POZITÍV LESZ A TESZT!

Milyen rossz érzések, gondolatok támadtak, amikor egy kismama el  ment mellettem. Hányszor azt kérdeztem magamban, hogy vajon miért velem történik meg mindez??? Egészségesen étkeztem, nem cigiztem, nem volt stresszes az életem, és még sem sikerült. Okoltam magam, és azon gondolkodtam, vajon mit csinálok rosszul? De nem találtam sehol sem a kérdéseimre a választ. November óta eltelt pár hónap, amikor az az érzésem támadt, hogy imádkozok a Jó Istenhez, és kérek tőle segítséget. Nagyon jól emlékszem egy olyan napon fordultam kéréssel a Mennyei Atyához, amikor el voltam keseredve, és tehetetlennek éreztem magam, és feladtam a bánatomat , és a következőket mondtam Neki.

spirit.jpg

„ Drága Jó Istenem kérlek, segíts, hogy legyen egy egészséges gyermekem. Rajtam nem tudnak az orvosok segíteni, csak Te tudsz velem csodát tenni. Kérlek, segíts rajtam, hogy meg legyen a szívem vágya, és Én is segítek Neked amiben csak tudok”

Emlékszem rá akkor is sírva fakadtam kérés közben, és ma is mindig az eszembe van, és mindig kicsordul a könnyem, még ha leírom is.

Bíztam, és Hittem abban, hogy segít és megadja azt amit kérek!Utána nem is gondolkodtam rajta, egyszerűen igyekeztem tovább lépni.

Márciusban egy este meglepő dolog történt velem. Jól emlékszem, egyedül voltam otthon, és álmos lettem és kikapcsoltam Tv és kikapcsoltam, hogy alszom. Egyszer a sötétben villanó fényeket láttam, majd a függönyön 2 személy arcát láttam. Ragyogó Fény formában, de kivehető arcok rajzolódtak ki. Egy szőke hullámos hajú nőt és egy kedves összes szakállas férfit láttam. Nem ijedtem meg, inkább egy kellemes érzést éreztem, és tudtam, hogy a szakállas férfi csak is az Én Mennyei Atyám lehet, és így jelzi, hogy meghallgatásra került az imám, és benne a kérésem. Nem sokára az arcok elmosódtak, és hasamon egy fényes gömböt, és egy melegség érzést éreztem. Arra gondoltam, biztos meggyógyítja a Jó Isten a hasamat, hogy legyen kisbabám. Bizony így is történhetett, mert Áprilisban már a terhességi tesztem pozitív lett.

Tehát az Ige testé lett, és rajtam mutatta be Isten a csodáját, ami gyermek Áldásként vált valóra.

kisbaba_nagy.jpeg

Milyen okok miatt van el akadva a leszületés?

Nézzük egy kicsit a  lélek oldaláról.

 • Földi síkon  Anya szeretne lenni, de nem születik le senki sem hozzá,mert nincs megírva hozzá leszületés. Az életkönyvben nem szerepel egy  lélek-kapcsolat sem. Nem vállalt fel Anya szerepet.
 • A lélek meg gondolta magát. Ennek több oka is lehet pl az Anya nem az Apát választotta párjának. Ebben az esetben  vár még a lélek, hogy hátha össze tudja hozni a szüleit.
 • De az is lehet, hogy nem mer leszületni, mert meg ijedt a földi élet felelősségétől.
 • A lélek nem tudja elvégezni a fenti feladatát, és egyszerűen időcsúszás van.

Az Anya részéről érzelmi lelki okok:

 • Nem készült még fel az Anyaságra lelkileg, fél az Anyaság vállalásával kapcsolatban, hogy milyen Anya lesz.
 • Külső behatás, amikor más személy értékeli le, hogy milyen Anya lenne, sajnos ez egy kicsit lehúzó erővel bír.
 • A  lelket nem meri bevállalni, mert  problémás, vagy nehézkes gyermek lenne. Fél attól, hogy nem  tudná jól  kezelni  az esetet, és nem tudná felvállalni ezt  az életet.
 • A kis lélek egy magasabb intelligenciával, képességgel rendelkezik. Az anya lelki szinten nem meri bevállalni.Hisz  teljesen másképpen kell bánni, tanítani ezeket  a gyermeket.
 • Az anya lelke nem készült még fel időben a befogadásra
 • Az anya és a kis lélek nem egy rezgésen vannak

maxresdefault.jpg

Tudat befolyásoló tényező okai:

 • Amikor már valaki szó szerint rá van görcsölve a baba projektre. Állandó gondolataiban csak is ezek a képek, gondolatok mozognak. Sajnos Önmarcangolás is fellép ebben az esetben.
 • Mélyen a tudatalattinkban azt gondoljuk, hogy ebbe a párkapcsolatba nem való gyermek. A párunkkal nem alkotunk maradandó jó kapcsolatot.
 • Stresszes, fárasztó munkát végzünk.
 • Nem merünk vállalni gyermeket, mert testi elváltozással jár.

Más befolyásoló kapcsolati rendszerek:

 • A nagyszülő /mama/ olyan érzelmi kötelékkel van felénk, ami akadályozza a testünk, szervezetünk egyensúlyát, normál működését. Idetartozik, amikor petevezeték gyulladás, átjárhatósági probléma van. Anya és nagymama között nem ép felhőtlen a kapcsolat.Mivel szorító érzések, és energiák működnek, így az átjárhatóság is összeszorul.
 • Úgy szintén nagyszülő és Anya közti érzelmi eltérés. Amikor a nagyszülő még mindig kislánynak gondolja a lányát. A testen a petefészek problémákat okozhat pl terméketlenséget.
 • Ha olyan halott családtagunk van, Akit nem tudunk el engedni, vagy megemészteni a halál okát. Hormonrendszer felborulását idézhet elő. Ilyen pl a hüvely Ph értékének felborulása. Ahogy a sperma a hüvelybe ér, meg is öli mielőtt feljuthatna.2 lélek van a közelünkben.1.a halott lélek Akit nem tudunk elengedni ezért itt maradt.2.a leszületendő Aki arra vár,hogy kész legyen szellem kis bölcsője, és nyugalomban betudjon ágyazódni.Sajnos ebben az estben már a beágyazódás sem tud létre jönni, hormonhiány miatt/sárgatest/

Mit tehetünk  lelki, gondolati, energetikai, fizikai síkon.

dreamstime_m_35304611-590x300.jpg

Lelki síkon:

A nyugodt életmód, ki kapcsolódás, ami a legjobban előre viheti az Anyát a felé, hogy be és el tudja fogadni kisbabáját.

A leszületendő lélek egy szellemi fény csatornarendszerbe ágyazódik be leszületése előtt. Olyan, mint az Anyukájának a méhe.Így készül fel arra, hogy a testbe át tudjon lépni. Ez jóval leszületés előtt már megtörténik, de csak akkor tud meg maradni benne, ha az Anya és a kis lélek egy rezgésen van. Tehát Aki különböző érzelmi fázisokon megy keresztül, az sajnos nem ad a léleknek egy megnyugtatást. A lélek nem marad beágyazódva, és sajnos ebben az esetben fordul elő az, hogy a magzat meghal, vetélés lép fel. Amikor minden jól megy folyamatosan biztató, nyugtató energiát kap a lélek, akkor meg marad a terhesség. Nem szabad a külső tényezőkre sem oda figyelni, hogy felhúzzon minket bárki is  idegileg.

Tudati síkon:

Amikor eldöntöttük, hogy szeretnék gyermeket, nem szabad időhöz kötni. Ha nem jön abban az időben amikorra mi kigondoltuk, sajnos csalódásként éljük meg, ha nem jön. A végén meg az lesz, hogy mindenkit hibáztatunk magunk körül. Jönnek az Ön vádak, és az érzelmi labilitások. Igyekezzünk, minden stresszt kizárni amennyire csak lehet. Gondolatunkban ne csak a baba projekt pörögjön. Amikor az Anya ebben a státuszban van, sajnos be sem tud felépülni a csatorna. Az Anya egy gondolkodási örvényt teremt maga körül.Ebben az esetben a lélek időközönként lelátogat, hátha változik a helyzet.Igenis változtatni kell a helyzeten, és igyekezni. Ha elakarsz érni egy ilyen vágyat, Neked is tiszta gyermekként kell rá gondolnod.A szellemi csatorna létre jöttének ez a lényege.Amikor a csatorna meg épül, akkor tud csak a lélek becsatlakozni.

Külső kapcsolati tényezők:

Mi döntünk arról, hogy gyermeket szeretnék, ne hadjuk magunkat befolyásolni. Ha a nagyszülők, és köztünk nézeteltérés, vagy nem megértés van, igyekezzünk el engedni a problémákat. Az elengedést, és az Önállóságot meg kell tenni, mert Mi és a kis lelkünk lássa majd a kárát. A Léleknek sem egyszerű, mert amikor több elhalás, méhen kívüliség van, Neki is ugyan úgy meg kell vívni a harcot az életben maradásért!!!egy idő után a lélek lefárad, elgyengül, és feladja.Hazatér a mennyországba.

Energia síkon:      Szellemi csatornában lévő energia gömb--Bölcső

galaktikus_f_ny_1412018249.jpg

Az embert mindenhol egy jól megalkotott energiarendszer veszi körül.Amiben rezgések, hullámok, információk vannak.Igyekezünk a testünket körülvevő energia rendszert kitisztítani. Illetve a csakra rendszert helyre állítani, hisz fontos szerepet játszik az Energia mindkét esetben. Az Életenergia legfontosabb az Anyavállalás szerepben.Az Életenergia körül jön létre a szellemi csatorna a picinek.A MI Életenergiánk alapozza meg a  lélek csatorna vázát.A babának is és a mamának is fontos. A babának táplálék, és éltető, és biztonságot nyújt. Az Anyukának az energia meg a szervek működéséhez, és egyensúlyához fontos.

Fizikai síkon Néhány jó tanács!

 • Tartsuk be az étrendet, és ne maradjon ki egy étkezés sem!
 •  Vigyázzunk arra, hogy hidratáljuk magunkat igyunk sok Oxigénes vizet.
 •  Sportoljunk, gyalogoljunk, hogy serkentsük szervezetünket
 • Szedjünk vitamint és ásványi anyagot.

A termékenységet nagyban fokozza a

 • Magnézium szedése (magnézium citricum) por formájában. Sok esetben már ez megoldja a problémát! ( Dr Bandics Istvánt részben ezért is nevezték el csodagyógyítónak )
 •  Barátcserje – segíti a sárgatest működését
 • Palástfű – méhet erősít, vetélést megelőző hatás
 •  Sok folyadék – hormonok és sejtműködés szabályozása
 •  Méhpempő – méhnyálkahártya felépülése
 •  Intim torna – vérellátás fokozó, növeli a fogantatás esélyét és segíti a beágyazódást

E-vitamin –növeli a progeszteron szintet

C-vitamin

Cink

salata1-590x300.jpg

Gyógynövények

•Ginseng

•Cickafark-és palástfű felváltva használandó.

•Bazsalikom: A leveléből készült tea fokozza a libidót és serkenti az ovulációt.

Zsálya: A zsálya leveléből készült tea jó hatással van az ösztrogénszintre

Gránátalma: növényi ösztrogéneket, C-és B5 vitamint és káliumot tartalmaz. A magok szabályozzák a hormonháztartást, gyulladás gátló és erősítő hatásúak.

•A szűzbokor bogyója elősegíti az ovulációt, helyreállítja a progeszteron szintjét, az L-arginin pedig fokozza a belső nemi szervek vérkeringését.

•Palástfű a női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal

Szeretnél Anya lenni?

Esetleg van Valaki a közeledben Akinek nem sikerül , és  Neki szeretnél  segíteni?

Vagy egyszerűen csak ki szeretnéd deríteni az okát, hogy miért nincs már itt a várva várt Babád?

Itt van Nálam a megoldás, mert tudok Neked segíteni:

 • fel tudom tárni az okát, kiinduló pontját. Legyen az már át élt problémák, vetélések, méhen kívüli terhességek, korai halálozások, meddőség….
 • amikor meg találtuk az okát, meg tudjuk akadályozni az újbóli  előfordulást,és sajnos a utána következő  lelki sérelmeket.
 • ha valahol elakadtál, meg nézzem, hogy milyen síkon kel dolgoznod rajta, hogy összejöjjön. Lelki, tudati, fizikai.
 • Meg tudom nézni, hogy van-e megírva Neked lélek leszületés, és mikor fog kb leszületni
 • ha meg van írva a lélek, hol tart, milyen állapotban van jelen, és mire kell oda figyelni
 • ha már a csatornában van, tudok vele kommunikálni, és üzeneteket átadni
 • anya—baba lélek kapcsolat
 • tudatos babavárás, felkészülés a különleges képességű gyermekekre

Tegyünk meg együtt mindent azért, hogy valóra váljon a legszentebb vágyad!

Én vagyok rá, az Élő példa, hogy nincs lehetetlen!