Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Isteni kódok

 

A Jó Isten kértem, hogy segítsen feloldani az embereket a feszültség, és az elnyomás érzése alól. Hisz Magyarország a legdepressziósabb ország.Ha az emberek nyugodtabban tudnának élni, nagymértékben meg tudnák változtatni az életüket, mert nem a betegségek, és tünetei kötnénk le a minden napjaikat.A problémákat is könnyedebben lehet kezelni, ha felszabadultabbak vagyunk.Ez által a saját  életünk és a körülöttünk lévő személyek élete is megváltozna.

A jó Isten meghallgatta a kérésemet, és elküldött egy megoldást amivel fel lehet oldani a feszültséget, és el lehet törölni  a negatív érzéseket, és a kialakuló tüneteket.

A neve: ISTENI KÓDOK

Semmilyen más kódokhoz nem lehet hasonlítani!

Az Isteni kódok segítségével egy szerre egy időben rendbe lehet hozni a szellemi, lelki, érzelmi, tudati eldeformálásokat.

 
 

Az Isteni kódok Eredete, és felbukkanása a múltban

 

Az Isteni kódokat maga Isten teremtette, hogy segítségével kapcsolatot teremtett az emberek és az Égi világ között. Ezeken a kódokon minden információ lejött, amire az embernek szüksége volt.

Így  tudott az ember egy  szimbiózisban Istennel élni. Egy olyan  alkotású rendszer ami mindig harmóniában élt, és ezáltal az emberek is elégedettek, egészségesek voltak.

atlantis.jpg

Valaha élt egy nép, Akik tudták az Isteni kódokat használni. Reggel felkelt és érintette. Napközben körül vette, és este nyugovóra tért vele. Az Atlantiszi nép volt az, Akik értették Isten üzenetét, és használni tudták a kódokat. Ezért volt az, hogy soha nem voltak betegek! Minden lakó Akkor halt meg, amikor megírták életüknek a befejezési idejét. Viszont amikor vége tért, nyugalomban, és békében haltak meg. A gondolatukban, és a lelkükben ezért mindig  Gyermetegiesen Tiszták maradtak.

Ők nem ismerték  mi a : megrekedés, elakadás, elengedés, sérelem……

Most meg kb 80%-nál találhatók különböző sérelmek, elakadások, fel nem dolgozott történések, amivel küszködnek az emberek.

Az Atlantiszi népnél nem merültek fel ilyen problémák, mert a mindennapjaikban használták az Isteni kódokat, amivel meg előzték a kialakulásukat!

Ezért nem jutottak el arra a szintre, mint amiben most a e Világ népe benne van. Igaz senki sem vallja be sem magának,  de valahol érzi, hogy az életében hiányzik az ami teljessé, és boldoggá tenné!Hisz szinte mindenkinek bonyolult az élete, ha nem akkor azzá teszi!

Hiányzik az emberek életéhez:

  • útmutatás
  •  segítség
  • a jó és hasznos tanács
  • az  éltető erő
  • kitartás........

E helyet most minden ember keres valamit :

  • amivel megvilágosodhat,
  • keresi a felemelkedést
  • rezgés szintemelést
  • különböző spirituális tanfolyamokat
  • olyan kódokat keresnek amivel egy csapásra meg oldódnak a gondjai, problémái

Egy valamit azonban még sem keresnek!

Magát a teremtő Istent, és annak gondoskodó szeretetét-amivel minden gondot el lehetne törölni.Pedig az Istenhez vezető út egyszerű, és ebben rejlik a nagyszerűsége!

Nincs a földön olyan probléma vagy betegség, amit Isten ne tudna feloldani!

Ha Istenhez vezető utat keresed, akkor meg találod Őt!

 Újra megérted, és megtapasztalod az Isteni kódok erejét.

Mivel az emberiség eltávolodott Tőle, így nem hallják a hangját, üzeneteit.

Így sajnos nem él  az emberiség nagy része Istennel szimbiózisban, és nem tudja tudatosan használni az Isteni kódokat.

De ettől függetlenül Isten még sem hagyott magunkra minket, mert a kódokat úgy teszi elérhetővé, hogy belénk van táplálva!

Az Isteni kódokat még leszületésünk előtt mindenki megkapta.

 

111117.jpg

Szerepel benne mindaz ami:

·         az életünk kezdetéhez és folyamatához, életben maradásunkhoz elengedhetetlen

·         amivel a céljaidat el tudod érni: gondolkodásmód, alkotás, teremtés

·         Előző és jelenlegi életünk képességei: erősségeid, amit tudsz aktiválni bizonyos élet helyzetekben

·         mindaz az életerő: amivel végig tudod az életedet vinni, addig, amíg meg van írva/ Te írod meg leszületés előtt az idődet.

·         külső kapcsolatok kezeléséhez: megoldó képesség, türelem

·         életed folytonossága: minden helyzethez problémamegoldó készség

·         Életöröm: amit bármikor elő tudod venni, és a nehéz helyzetekből fel tudsz állni

 

angel.jpg

Az Isteni kódokat mindenkinek személyre szabva van meghatározva.

Hisz minden léleknek más a beállítottsága,képességei, régi életek történései, érzelmi-lelki beállítottsága. Ezért van az, hogy ugyan arra a szituációra, mindenki másképp reagál, és a felmerülő problémákat is másképp oldja meg.

Az Isteni kódok nem más mint az egyén Eredete, amihez bármikor visszatud térni. Van Szellemi, Lelki Eredet. Az ember magától nem tud visszatérni az Eredeti állapotára, de az Isteni kódok aktiválásával, viszont Isten mindenkinek tud segíteni a helyre állításban!

Az Isteni kód egy tervezet alapján van összeállítva, amivel minden egyes területen fel tudjuk oldani azokat a blokkokat amilyen területen elakadtunk. Ezek olyanok, mint egy programok, amik segítségével mindent végig futtatunk. Nem csak arra alkalmas, hogy bizonyos pontokon segítsen, hanem minden közte lévő tartománya kezdettől, a végpontig végig futtat. Ezekben a tartományokban tartoznak: érzelmek, emlékképek, lenyomatok, kimozgások, elképzelések, képzetek, realitások, védelmi rendszerek, DNS, RNS szálak. Ezért képes milyen deformitást helyrehozni, ami eltér az Eredetünktől.

 

zold.jpg

 

De azt is tudni kell, hogy az Istennel való kapcsolat felvétel a lényeg, hogy újra megtaláljuk saját önmagunkat.

Mert az Isten jelenti az- UTAT--ami az Isteni kódokhoz vezet.

A Hit- Erőt mozgat--amivel aktiváljuk a kódokat.

Az Isteni kódok elvezetnek bennünket az Eredethez--szellemi-lelki.

Az Isteni kódok és az  Eredet pedig felül írja a  hibás kódokat.