Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Isteni kódok tanfolyamok

Az Isteni Kódokat 2 módszerrel lehet aktiválni, és futtatni.

Az 1-ső a masszázs technika, aminek az eredményét külső segítséggel érünk el. Ilyen szakemberek lehetnek a  masszőrök vagy más alternatív gyógymódot végző személyek végzik.

Az Isteni kódok aktiválásának a lényege, hogy meg vannak azok a pontok aminek az érintésével a hibás energetikai pontok törlésre kerülnek.

Ezek a pontok fejtetőnél kezdődnek, és egészen talpig végződnek.

ee.jpg

A masszírozási technikát azoknak ajánlom Akiknek gyors segítség kell, és szellemi szinten-meditációban még nem tudják elsajátítani, vagy nem szeretnek meditálni. 2-3 alakalomnál már érezhető, és láthatóak az eredmények.

Minden embernek érdemes használni, Akinek bármikor az életében stressz működött, vagy működik. De mindenképp ajánlott ha az élet területén el akadtál valahol. Legyen az bármely terület. Nagyon jó, és gyors , látványos eredményeket  lehet elérni szellemi szintű, neurológiai eseteknél. pl depresszió, idegi kimerültség, pánik—amire azt mondják gyógyíthatatlan.

A kódok használatával teljesen meg változtathatsz mindent magad körül, magadban. Eltörölheted a régi sérelmeidet, és új életet kezdhetsz. Hozd elő azokat a jó tulajdonságaidat, képességeidet amivel magasabb szintre léphetsz, mint érzelmileg, mint szellemileg.

Mind a 2 technikát ki próbáltam és alkalmazom! Azóta úgy érzem, hogy ki  nyílt a lehetőségek és a tudások kapuja előttem. A régi sérelmekre, Engramokra már hírül sem úgy reagálok. Előtte azonnal beindultak a reagálásaim, védekezi ösztöneim ha hasonló helyzetekkel találkoztam. Ma már nem bosszant, és nem érzem, hogy reagálnom vagy védekeznem kellene.

 

Az Isteni Kódok mindent felülírnak, ezért a hibás kódok is eltörlődnek, és vissza áll a harmónia egyensúly az ember életében.

Jelenleg 25 Isteni kód van, és mindegyiknek meg van a saját területe, vonala, pontjai. Meg van, hogy melyik segít a párkapcsolati, anyagi vagy más egyéb területen. Az a jó benne, hogy ami azon a vonalon eddig történt, minden sérelmet lehet vele törölni. Legyen az szellemi, tudati,lelki. Egyszerre oldasz fel vele minden szintet. Újbóli mozdulattal pedig aktiválod az Isteni kódokat.

A masszírozási technikákat olyan embereknek  érdemes megtanulni, Akik Spirituális beállítottságúak, és kiszeretnék bővíteni a tevékenységüket + pénzt szeretnének keresni.

Mind a 25 kódot elsajátíthatják, vagy csak annyit, amennyivel szeretnének dolgozni.

Várom masszőrök, alternatív gyógyítok jelentkezését, Akik szeretnék meg tanulni az Isteni kódok masszírozási technikáit.

Ezen kívül minden olyan jelentkezőt, Akik változtatni szeretnének a jelenlegi életükön.

Az isteni kódok alkalmazásánál nincs lehetetlen, ezért különösképpen várom azok jelentkezését, Akiken eddig  más módszer nem segített.

 

A másik lehetőség: a relaxációs gyakorlatok, amit Mi végzünk el saját magunk. 

Megtanulása után már otthoni használatra is tudod használni. 

 Nem kell hónapokig használni a technikát,  használni ahhoz, hogy eredményt tudjunk elérni. A meditációnál 1-2 alkalomnál is komoly változások állnak be.

Az előnye, hogy bármikor tudod használni, külső segítség nélkül is.

Mit éltem át,leki síkon amikor használtam

Amikor alkalmaztam az Isteni Kódokat ,hihetetlenül jó érzések öntöttek el. Ilyet egyetlen egy  módszernél sem éreztem! Éreztem a kódoknak az Erejét, ahogy töröl bennem minden stresszt!Azt az Isteni csendet amivé alakult.Utána pedig kaptam egy pozitív töltést amivel olyan,mintha új életet kaptam volna.Szépnek láttam mindent magamban, és körülöttem.

st-bambous1202-situ500.jpg

Tudati , fizikai síkon a következőket éltem át.

20 percig használtam az Isteni kódokat és a következő megtapasztalásom volt :

 • elmúltak a negatív gondolatok, feszültség
 • elmúlt a fejfájás, a hányinger, remegés
 • nem éreztem magam rosszul, letargikusan
 • minden nyomasztó érzés –gondolat tejesen elszállt
 • lenyugodtam, és mindent könnyedén vettem magam körül
 • belsőleg-külsőleg jobban lettem, és másképp láttam a világot

A 20 perces kezelés egyszerre egy időben hatott a szellemre, lelkemre, tudatomra.

Biztos Te is tudod, hogy  a megélt érzelmek lenyomatként tárolódnak. Amikor negatív dolgokat élünk meg, akkor a tudatalattiból jönnek elő ezek a válasz reakciók, és különböző negatív érzelmeket, tüneteket alkotnak.

 A kódok használásakor a tudataltiból feljövő reakciók meg szűnnek—helyette egy nyugalmat, csendet éreztem.  Nem jutott eszembe semmi. A feszültség a fejemből egyszerűen ki szállt. Amikor a Léleknél vezettem végig a kódokat akkor meg azt éreztem, hogy az a nehéz ami nyomja a lelkemet az a súly eltűnik. Meg könnyebbült a lelkem, és nem érzetem sem lelki terhet, fájdalmat—csak is könnyebbséget. Amikor a hashoz értem, ahol a kísérő tünetek voltak pl a hányinger—teljesen elmúlt.A lábnál amikor kivezettem, akkor meg egy meg könnyebülést, felszabadulást éreztem.

Ami nagyon fontos momentum :

 • nem kellet orvosokhoz rohangálni
 • nem kellet gyógyszert szedni
 • nem került több ezer forintomba

            22.jpg

Az Isteni kódok használatának előnyei:

 • bármikor tudod használni-és akár úgy is, hogy senki sem vesz észre. Egy titkos Elíxir, amit ha megcsinálsz csak a pozitív eredményt  lesz látható !
 • csak is jó hatással van a szervezeted minden részére egészen sejt szintig.  /nincs az a megoldás ami sejtszintig hatna/
 • nem kerül pénzedbe, csak is 20-30 percbe

Szeretnél Te is változtatni az életeden, akkor itt a lehetőség! Élj tudatosan, és tanuld meg az Isteni kódok használatát fejben!

Az órák elméleti és gyakorlati részből állnak. Tömörek, és lényegre török.Ha figyelsz könnyen el tudod sajátítani a technikákat.

25 kód van, ami különböző területeket ölel magában.Nem feltétlenül szükséges mind a 25 kód elsajátítani mindenkinek.

A felhasználások között szintek vannak.

A tanfolyamok között szint az alapnál kezdődik.

1, ALAP TECHNIKÁK-- Az elsajátítását azoknak ajánlom, Akiknek a stressz , depresszió,érzelmi oldások a fontosak.

4 óra elméleti, +4 óra gyakorlati részből áll.=180 Euró

2, HALADÓ-- Azoknak ajánlom, Akiknek komolyan veszik a gyógyítást,több időt szánnak e gyógymódra és a technikával járó előnyöket szeretnék élvezni.

Az alap tanfolyam mellé+ kódokat lehet megtanulni, ami már szellemi, tudati szinteket is érinti.

 4 óra elméleti+ 4 óra gyakorlatból áll= 180 Euró

 

3,EMELT--Azoknak ajánlom Akik az élet minden területén akarnak segíteni az embereken. Legyen ez bármilyen elakadás--egészség,anyagi, párkapcsolati......

Alap+Haladó+Emelt=320 Euró

 

Tanfolyamokra jelentkezhetsz

email: feher.lilla1@gmail.com

 tel:06307248530