Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Isteni kódok eredményei

 

 

images.jpg

 

Az Isteni kódok tartalmában minden meg van ami az ember életben maradásához, és probléma megoldásához szükséges. Ha Istennel folyamatosan kapcsolatot tartanák, akkor tudnák ezeket a kódokat folyamatosan futtatni és ezzel meg tudnánk előzni a tragédiákat, betegségeket, problémákat.

 Amikor ezek a kódok sérülnek, érzékenyebbek leszünk a problémákra, a félelmekre, betegségekre. Legyengül a védekezési rendszerünk. Ha a védekező rendszerünk nem gyengülne le, képesek lennék akár 100-110 évet is leélni betegség nélkül.

A kódok sérülése után,nem tudjuk olyan lazán venni az akadályokat, és a bolhából is képesek leszünk elefántot csinálni. Az életben lévő súrlódások, kapcsolatok sem mennek olyan gördülékenyen.

Fogékonyabbá válunk az érzelmi sérülésekre.

Ezek az érzelmi lenyomatok a lélek külső peremén rögzül, és időnként, amikor hasonló helyzettel találkozik reakciókat vált ki. A kódok vezérvonalakon futnak végig, és a sérülések pontjain a szervezet energiája legyengül. A testünk ezen legyengült pontja lesz beteg, és produkál különböző tünetet.

Az Isteni kódoknak abban van nagy szerepe, hogy minden szinten beindít egy gyógyulási folyamatot, és ezért gyors is az eredménye.

Nézzük, hogy a mai világban Mi a betegség folyamata. Hogyan gyógyítják a tüneteket—vagy a beteget.

 Ha pl depressziós beteg valaki, milyen esélyünk van a gyógyulásra? Írnak fel rá gyógyszert! Igyekszünk mindent meg tenni, mert szeretnénk ebből az állapotból kilábalni,több helyre is elmegyünk. Van ahol gyógyszert írnak fel, és azt, hogy beszéld ki magadból a problémát.

A legtöbb esetben sajnos nem érnek el nagy javulást, és a páciensben ott maradnak azon a szinten ahol megrekedtek. Ott maradnak magunkban a fájdalmaikkal, a tehetetlenséggel, félelmekkel, amik sajnos bármikor előjöhetnek.

kimeruetseg.jpg

 

Amikor hasonló helyzetbe kerülnek, újra beaktiválódnak—ami érzelmi reakciókat—tüneteket idéz elő. Úgy leélni egy életet, hogy bármikor előtörhetnek ezek a negatív érzelmek, amik lebetegíthetnek—nagyon nehéz lehet!

Szükségük van külső segítségre, hogy valaki abból az állapotból kihozza Őket!

A környezetemben is láttam már hasonló helyzetet, ezért tudom , hogy mikor min mennek keresztül.Láttam az elkeseredésüket, és a lélek segély kiáltását is.

Ezért úgy döntöttem, hogy szeretnék segíteni rajtuk.

A stressznek a kezdő pontjától-a gondolatokig, érzelmi fájdalmakon keresztül végig át vettem mindent. Hát ne mondjam nem volt kellemes.

De más esetekben is szeretem az új dolgot magamon kipróbálni, tesztelni,mert akkor látom az eredményeket is, és úgy tudom a tapasztalatokat tovább adni, tanítani.

 

Amikor alkalmaztam az Isteni Kódokat ,hihetetlenül jó érzések öntöttek el. Ilyet egyetlen egy  módszernél sem éreztem! Éreztem a kódoknak az Erejét, ahogy töröl bennem minden stresszt!Azt az Isteni csendet amivé alakult.Utána pedig kaptam egy pozitív töltést amivel olyan,mintha új életet kaptam volna.Szépnek láttam mindent magamban, és körülöttem.

Ezt éltem meg lelki síkon.

 

Tudati , fizikai síkon a következőket éltem át.

20 percig használtam az Isteni kódokat és a következő megtapasztalásom volt :

 • elmúltak a negatív gondolatok, feszültség
 • elmúlt a fejfájás, a hányinger, remegés
 • nem éreztem magam rosszul, letargikusan
 • minden nyomasztó érzés –gondolat tejesen elszállt
 • lenyugodtam, és mindent könnyedén vettem magam körül
 • belsőleg-külsőleg jobban lettem, és másképp láttam a világot

A 20 perces kezelés egyszerre egy időben hatott a szellemre, lelkemre, tudatomra.

Biztos Te is tudod, hogy  a megélt érzelmek lenyomatként tárolódnak. Amikor negatív dolgokat élünk meg, akkor a tudatalattiból jönnek elő ezek a válasz reakciók, és különböző negatív érzelmeket, tüneteket alkotnak.

 A kódok használásakor a tudataltiból feljövő reakciók meg szűnnek—helyette egy nyugalmat, csendet éreztem.  Nem jutott eszembe semmi. A feszültség a fejemből egyszerűen ki szállt. Amikor a Léleknél vezettem végig a kódokat akkor meg azt éreztem, hogy az a nehéz ami nyomja a lelkemet az a súly eltűnik. Meg könnyebbült a lelkem, és nem érzetem sem lelki terhet, fájdalmat—csak is könnyebbséget. Amikor a hashoz értem, ahol a kísérő tünetek voltak pl a hányinger—teljesen elmúlt.A lábnál amikor kivezettem, akkor meg egy meg könnyebülést, felszabadulást éreztem.

Ami nagyon fontos momentum :

 • nem kellet orvosokhoz rohangálni
 • nem kellet gyógyszert szedni
 • nem került több ezer forintomba

galaktikus_f_ny_1412018249.jpg

Az Isteni kódok használatának előnyei:

 • bármikor tudod használni-és akár úgy is, hogy senki sem vesz észre. Egy titkos Elíxir, amit ha megcsinálsz csak a pozitív eredményt  lesz látható !
 • csak is jó hatással van a szervezeted minden részére egészen sejt szintig.  /nincs az a megoldás ami sejtszintig hatna/
 • nem kerül pénzedbe, csak is 20-30 percbe

Az isteni kódok egy  olyan megoldás, amivel minden problémát lehet kezelni. Betegségek kiinduló pontját-tünetét. Nagyon jó módszer azoknak is, Akiknek elengedési problémáik vannak.Napi feszültséggel, kihajszolva stresszesen élik minden napjaikat.Itt gondolok olyan komoly szellemi munkára, ami igénybe veszi a tudatunkat, és sokszor úgy érezzük kimerültünk! A pánik betegségben szenvedőknek végre egy áttörő megoldást jelent, amivel újra visszakaphatják az életüket! A pánik beteg egy bezárt világban él, amit mi kívülről nem is értünk meg.Viszont Aki benne van, Annak minden nap egy túl élésről szól!

Nem csak gyógyításnál tudunk jó eredményeket elérni! 

Minden területen lehet használni, ahol elakadásod van az életedben!

Jelenleg 25 Isteni kód van, és mindegyiknek meg van a saját területe, vonala, pontjai. Meg van, hogy melyik segít a párkapcsolati, anyagi vagy más egyéb területen. Az a jó benne, hogy ami azon a vonalon eddig történt, minden sérelmet lehet vele törölni. Legyen az szellemi, tudati,lelki. Egyszerre oldasz fel vele minden szintet.

.

 

10.jpg

 

Az Isteni Kódokat 2 módszerrel lehet aktiválni, és futtatni.

Az isteni kódok aktiválásának a lényege, hogy meg vannak azok a pontok aminek az érintésével a hibás energetikai  pontok törlésre kerülnek.

 

 1. Masszírozási technikán alapul: ami gyors  külső segítség

 

A masszírozási technikát azoknak ajánlom Akiknek gyors segítség kell, és szellemi szinten-meditációban még nem tudják elsajátítani, vagy nem szeretnek meditálni.

 

2-3 alakalomnál már érezhető, és láthatóak az eredmények.

 

2.Meditációban szellemi szinten: otthoni használatra, és a minden napokban

Nem kell hónapokig használni sem a masszírozás technikát, sem a másik meditációs szellemi szintű futtatás használni ahhoz, hogy eredményt érjünk el.

A meditációnál 1-2 alkalomnál is komoly változások állnak be.

Minden embernek érdemes használni, Akinek bármikor az életében stressz működött, vagy működik. De mindenképp ajánlott ha az élet területén el akadtál valahol. Legyen az bármely terület. Nagyon jó, és gyors , látványos eredményeket  lehet elérni szellemi szintű, neurológiai eseteknél.pl depresszió, idegi kimerültség, pánik—amire azt mondják gyógyíthatatlan.

A kódok használatával teljesen meg változtathatsz mindent magad körül, magadban. Eltörölheted a régi sérelmeidet, és új életet kezdhetsz. Hozd elő azokat a jó tulajdonságaidat, képességeidet amivel magasabb szintre léphetsz, mint érzelmileg, mint szellemileg.

Mind a 2 technikát ki próbáltam és alkalmazom! Azóta úgy érzem, hogy ki  nyílt a lehetőségek és a tudások kapuja előttem. A régi sérelmekre, Engramokra már hírül sem úgy reagálok. Előtte azonnal beindultak a reagálásaim, védekezi ösztöneim ha hasonló helyzetekkel találkoztam. Ma már nem bosszant, és nem érzem, hogy reagálnom vagy védekeznem kellene.

 

Az Isteni Kódok mindent felülírnak, ezért a hibás kódok is eltörlődnek, és vissza áll a harmónia egyensúly az ember életében.

Várom masszírozok jelentkezését, Akik szeretnék meg tanulni az Isteni kódok masszírozási technikáit.

Ezen kívül minden olyan jelentkezőt, Akik változtatni szeretnének a jelenlegi életükön.

Az isteni kódok alkalmazásánál nincs lehetetlen, ezért különösképpen várom azok jelentkezését, Akiken eddig  más módszer nem segített.

Jelentkezés e-mailen: feher.lilla1@gmail.com