Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angyalok, mint segítők

                         received_767552910448168.jpeg

 

 Széles körben olvashattunk már az Angyalokról. Van, Aki Angyaltanfolyamon vagy előadásokon vett már részt.

Biztos vannak olyan is köztetek,  Aki  az életük során meg tapasztalták és érezték  a közelségüket.

Gondoltál már arra, hogy mit jelent az Angyali kifejezés,  ės miért vannak körülöttünk?

Olvashatunk olyan tanulmányokat is amikor az Angyali szférákról beszélnek.

Tanítják az Angyali kommunikációt, és vajon meg tanulnak velük kommunikálni, vagy csak a könyvekben leírt történeteket adják át?

 

 Nézzūk meg a kėrdėsekre a válaszokat, és lássunk végre tisztán az igazságot.

Az Angyalok Isten segitői.Az emberek ės Isten kõzõtti kapcsolatott teremtik meg.

Fő felafatuk, hogy az embert segítsėk, tåmogassåk, utatmutassanak, vėdelmezzėk.

Angyal csoportok vanna, Akiknek vezetőjük van.

Mindem csoportnak mås szīnű ruhåja van. Halvåny szīnekben pompåznak a törtfehėrtől a vilågoszõldig.

A csoportok kõzõtt vannak megfigyelők, égi csatornakezelők, védők, átkísérők, tanulok, próbatétel kiosztok-végrehajtok,tanítok.............

Isten szemében minden Angyal egyenlő, és nem tesz különbséget köztük, sem a rangja, sem a munkájuk miatt. Minden évben több alkalommal van kifejezetten Angyali ünnepség, amit a Mennyországban tartanak, és minden Angyal jelen van.

Beszélnek különféle Angyali kommunikáció megtanulásáról--ez sem így helyes, és sajnos ez miatt elég sok csalódott ember is van.

Vannak különleges ünnepek, ilyen pl az Angyallå avatåsi ūnnep.Ez azėrt külõnleges, mert földiemeberek lesznek angyallå avatva.

Egy ėvben kėtszer van ilyen alkalom.Itt kapjåk meg az angyaliszårnyakat ės hozzå azt a szīnű ruhåt amelyik csapatba fog tartozni.

Ezt a beavatås a földi test is ėrzėkeli, mert kb 1 hėtig fåj a håt.

A gyogyulási folyamat után megismerkedik a csapattal, vezetøjėvel, feladatåval.

Inentől kezdve folyamatos tanulås, fejlődės az ėlet.

Amit megtanulsz a valósågban is megkell tapasztalni ės alkalmazni.

Mindem ėvben többször van szellemi, alkalmassågi vizsga.Ha jól vizsgåzol mindig haldhatsz előre.

Tõbb napot is tudnėk erről beszėlni, de nėzzük a következő kėrdėsre a vålaszt.

Jártål angyaltanfolyamra, mėgsem tudsz velük kommunikålni, kapcsolatot teremtenil

Mi az oka

Nem tapasztalt tanítóhoz mentél!

  • nem a megfelelő helyen szerezted meg a tanulmányodat .
  • Lehet, hogy nem is tudták Neked megtanítani.
  • Ahhoz, hogy valaki Angyali kommunikációt tudjon tanítani, a Tanítónak is kell  tudni kell kommunikálni.
  • csak beavatott, kėpessėggel megåldott tanító tud angyalkommunikåciót tanítani!
  • Alap szabályok : Égi csatornával kell rendelkezni, beavatottnak kell lenni és engedéllyel kell rendelkezni!!
  • Ha nem rendelkezik e tudásokkal, képességgel, engedélyekkel, nem is fog Téged sohasem megtanítani. Ami azt jelenti, hogy fölöslegesen adtad Ki a PÉnzt!!!! Sajnos a 15 éve alatt nagyon sok ilyen csalódott emberrel találkoztam.Azért , mert valaki több éve tanítja, és benne van a szellemi világban, még nem biztos, hogy meg tudja Neked tanítani!

Ha tanító nélkül szeretnéd elsajátítani, és nem jön össze.Körülötted nem olyan Angyal van, Aki -Akik beszélgetés szeretnének folytatni.

  • az Angyalok  szerény lelkek, és van köztük tanuló is,Akik nem igazán szeretnek beszélni az emberekkel. NEM MINDENKI BESZÉDES, CSAK EGYSZERŰEN, SZERÉNYEN SZERETI TENNI A DOLGÁT.
  • nem mindenki mellet vannak  olyan erős Angyalok, hogy tudjanak kapcsolatot teremteni, mert viszi az idejüket, figyelmüket, energiájukat, és sajnos érezhetik az ember fájdalmait, gondolatait, érzéseit is. Ami nem  igazán kellemes Nekik sem. VAGYIS AZ ILYEN ANGYALOK ÓVJÁK SAJÁT MAGUKAT BÁRMILYEN KOMMUNIKÁCIÓTÓL. ELÉG NEHÉZ LENNE VALAKIT SZÓRA BÍRNI HA Ő NEM AKAR KAPCSOLATOT TEREMTENI!
  •  
  • nincs mindenkinek megírva, hogy kommunikálni kell az Égi világgal, ezért nem is kell meg tanulni beszélgetni az Angyalokkal. AKIKNEK MEG VAN ÍRVA, HOGY KOMMUNIKÁL AZ ANGYALOKKAL, ANNAK ÚGY IS MEG ADJÁK A LEHETŐSÉGET, ÉS EBBEN JÁRTAS ANGYALOKAT KAP.   ITT CSAK IS OLYAN ANGYALOK VANNAK, AKIK MÁR VÉGEZTEK ILYEN FELADATOT ÉS TUDJÁK, HOGY AZ EMBEREK ILYEN HELYZETBEN MILYEN REAKCIÓKAT VÁLTANAK KI. LELKILEG ERŐS, SZELLEMILEG MAGASAN KÉPZETT ANGYALOK JÖHETNEK CSAK SZÓBA.

Az ember élete teljesen megváltozik ebben az esetben, és bizony felkészültnek, és erős lelkületűnek kell lenni. Hisz ezt a helyzetet megérteni, elfogadni és kezelni is tudni kell.

Ami nagyon fontos, hogy kell melléd egy tapasztal,jártas emberi segítő is, Aki segít a megértésben-feldolgozásban!!!!!

Az ember élete attól kezdve megváltozik, és egy teljesen más  életvitel lesz belőle. Ami nagyon szép, de mindig dolgozni, szépíteni kell rajta. Nagyon sok hit, szeretet, kitartás kell hozzá!!!

 

Tudták, hogy voltak olyan időszakok, népcsoportok, Akiknek egyenes ágban, napi kapcsolatuk volt az Angyalaikkal, és Égi csatornájuk volt?

Egy, ami fontos és az egész világ nézetére igaz. Mindenki úgy látja az Angyalokat, ahogy el tudja Őket képzelni, vagy amit tanítottak neki. Szinte mindenhol azt tanítják, hogy az Angyaloknak szárnyuk van, Köztük csak az a különbség, hogy ki milyen szférában van.

Ha  Te csak úgy tudod elképzelni, hogy fehér ruhában van, és rózsaszín a szárnya, akkor úgy is látod!!!

De ez még nem azt jelenti, hogy valóban úgy néznek Ki.

 

 1, Képzelet szintje

Idővel azért  rájöttem, hogy csak a képzeletem játszik velem, és így tanultam meg látni és elfogadni Őket. Majd kértem, hogy szeretném azt  látni amilyenek valójában. Ekkor tanultam meg, ha be tudom fogadni az ujjat, akkor a tiszta képet fogom látni róluk. A HOZZÁD RENDELT ANGYALOKAT LÁTOD, ÉS AHOGY TE EL TUDOD KÉPZELNI!

nancynoel-13_grace.jpg

 

2,Befogadás, elfogadás szint

Egyre ritkában hallottam már a koppanásokat, és egyszerűen szárnyak nélkül, fénylényként láttam Őket. Termetük magas, sudár, határozott volt, de most már különböző érzések, illatokat is éreztem.

Az Angyalok  fénylények, és mindig a hozzád közel állók jelennek meg, Akiket Te választasz magad mellé. A TE DÖNTÉSED LÉP ÉRVÉNYBE, ÉGI KAPCSOLATOT-CSATORNÁT KAPSZ,ÉS BELÉPSZ A MENNYEI VILÁGBA! FENTRŐL FOGOD LÁTNI A FÖLDI VILÁGOT, ÉS EZÉRT NEM A FIZIKAI SÍKON FOGSZ GONDOLKODNI. AZ ANGYALOK MÁR FÉNYSEBESSÉGKÉNT, PILLANATOK ALATT JELENNEK MEG FÉNYLÉNYFORMÁTUMBAN.

nancynoel-18_the_giving_angel.jpg

 

 

 

 

3,  Tiszta szemlélet

7 éve kezdtem el meg tapasztalni minden érzés, gondolkodásmódokat körülöttem és teljesen más szemléletben estem át.. Mivel mindent már fentről láttam, ezért felgyorsult minden körülöttem. Amikor valamire szeretem volna a választ megtalálni, pillanatok alatt volt mindenre a válasz. Ösztönössé váltak a kérdések, és tisztán egyértelműen jött le minden válasz. Olyan gyorsan tudtunk kommunikálni, mint amikor az emberek egymásnak  sms-t  írnak.  Itt a  fény-sebesség s-energia működik. Ami fent az lent is működik szoros kapcsolatban, párhuzamban. Itt már az Angyalok nem segítő, hanem bolygó, és információ tanítóiként vannak jelent. Kísérik az utadat, és azért, hogy ne tévedj le. Minden magasabb információt jól, és tisztán értelmezel. Ezért van az, hogy 1 Angyal akár több személynél is egy időben egyszerre  ott tud lenni. Nem maga az Angyal van ott, hanem a saját energiarendszerét küldi le az illető személyekhez. Te egyenes adásban veszed az infókat, mint a rádióadást. A csatornarendszeren keresztül, mint az adó-vevő válaszolsz.

 

 

profile-pictures-005.jpg

4, idő-tér átlépés

Az emberek nagy része még nem készült fel, az elme határaira, és arra sem, hogy a világ és az Univerzum működése sokkal szorosabb, mint gondolnák. A fent az lent is működik Pillanatok alatt ott voltam bárhol ahol lenni akartam.

 Angyalok ide már nem tudnak elkísérni, csak is olyan tanítok, mesterek, Akik már egyszer a Földön ugyanúgy bejárták, és megtapasztalták ezt az utat. Itt lép érvénybe az idő és tér átlépése más bolygókra, párhuzamos világokba, más civilizációkba.

 Az Angyalok-már nem csak Angyali minőségben léteznek. Csupán fény-energia és információs rendszerben találhatók meg. Neked kell belépni ebbe a rendszerbe, ha segítséget akarsz kérni.

 

 

 

A mappában található képek előnézete Képek