Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok, mint segítők

                            william-bouguereau-the-first-kiss-c-1873-detail.jpg

 Széles körben olvashattunk már az Angyalokról. Van, Aki Angyaltanfolyamon vagy előadásokon vett már részt. Biztos vannak olyan is köztünk, Aki  az életük során meg tapasztalták és érezték  a közelségüket.

Önök szerint mit jelent az Angyali kifejezés, miért vannak körülöttünk?

Vajon mindenki egyformának látta Angyalokat?

Olvashatunk olyan tanulmányokat is amikor az Angyali szférákról beszélnek. Tanítják az Angyali kommunikációt, és vajon meg tanulnak velük kommunikálni, vagy csak a könyvekben leírt történeteket adják át?

 Vigyünk fényt ezekre a kérdésekre, és lássunk végre tisztán az igazságot.

Az Angyalok, a mennyei világ, földre küldött segítői!A Mennyei világban laknak, de a Föld légterébe is le tudnak jönni.

Nem csak segítő, védő, arkangyali szférák vannak

Vannak köztük megfigyelők, égi csatornakezelők, védők, átkísérők, tanulok, próbatétel kiosztok-végrehajtok,tanítok.............

Az Angyal szó maga egy hova tartozást, és a munkájuk helyének az útját mutatja röviden.

Isten szemében minden Angyal egyenlő, és nem tesz különbséget köztük, sem a rangja, sem a munkájuk miatt. Minden évben több alkalommal van kifejezetten Angyali ünnepség, amit a Mennyországban tartanak, és minden Angyal jelen van.

Beszélnek különféle Angyali kommunikáció megtanulásáról--ez sem így helyes, és sajnos ez miatt elég sok csalódott ember is van.

Az is előfordulhat, hogy bármennyire is akarjuk a kommunikáció, akkor sem létre köztünk.

Mi az oka:

Nem tapasztalt tanítóhoz mentél!

  • nem a megfelelő helyen szerezted meg a tanulmányodat Lehet, hogy nem is tudták Neked megtanítani.Ahhoz, hogy valaki Angyali kommunikációt tudjon tanítani, a Tanítónak is kell  tudni kell kommunikálni. Alap szabályok : Égi csatornával kell rendelkezni, beavatottnak kell lenni és engedéllyel kell rendelkezni!!Ha nem rendelkezik e tudásokkal, képességgel, engedélyekkel, nem is fog Téged sohasem megtanítani. Ami azt jelenti, hogy fölöslegesen adtad Ki a PÉnzt!!!! Sajnos a 15 éve alatt nagyon sok ilyen csalódott emberrel találkoztam.Azért , mert valaki több éve tanítja, és benne van a szellemi világban, még nem biztos, hogy meg tudja Neked tanítani!

Ha tanító nélkül szeretnéd elsajátítani, és nem jön össze.Körülötted nem olyan Angyal van, Aki -Akik beszélgetés szeretnének folytatni.

  • az Angyalok  szerény lelkek, és van köztük tanuló is,Akik nem igazán szeretnek beszélni az emberekkel. NEM MINDENKI BESZÉDES, CSAK EGYSZERŰEN, SZERÉNYEN SZERETI TENNI A DOLGÁT.
  • nem mindenki mellet vannak  olyan erős Angyalok, hogy tudjanak kapcsolatot teremteni, mert viszi az idejüket, figyelmüket, energiájukat, és sajnos érezhetik az ember fájdalmait, gondolatait, érzéseit is. Ami nem  igazán kellemes Nekik sem. VAGYIS AZ ILYEN ANGYALOK ÓVJÁK SAJÁT MAGUKAT BÁRMILYEN KOMMUNIKÁCIÓTÓL. ELÉG NEHÉZ LENNE VALAKIT SZÓRA BÍRNI HA Ő NEM AKAR SEM VEVŐ, SEM ADÓhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png LENNI!

 

  • nincs mindenkinek megírva, hogy kommunikálni kell az Égi világgal, ezért nem is kell meg tanulni beszélgetni az Angyalokkal. AKIKNEK MEG VAN ÍRVA, HOGY KOMMUNIKÁL AZ ANGYALOKKAL, ANNAK ÚGY IS MEG ADJÁK A LEHETŐSÉGET, ÉS EBBEN JÁRTAS ANGYALOKAT KAP.   ITT CSAK IS OLYAN ANGYALOK VANNAK, AKIK MÁR VÉGEZTEK ILYEN FELADATOT ÉS TUDJÁK, HOGY AZ EMBEREK ILYEN HELYZETBEN MILYEN REAKCIÓKAT VÁLTANAK KI. LELKILEG ERŐS, SZELLEMILEG MAGASAN KÉPZETT ANGYALOK JÖHETNEK CSAK SZÓBA.

Az ember élete teljesen megváltozik ebben az esetben, és bizony felkészültnek, és erős lelkületűnek kell lenni. Hisz ezt a helyzetet megérteni, elfogadni és kezelni is tudni kell.

Ami nagyon fontos, hogy kell melléd egy tapasztal,jártas emberi segítő is, Aki segít a megértésben-feldolgozásban!!!!!

Az ember élete attól kezdve megváltozik, és egy teljesen más  életvitel lesz belőle. Ami nagyon szép, de mindig dolgozni, szépíteni kell rajta. Nagyon sok hit, szeretet, kitartás kell hozzá!!!

 

Tudták, hogy voltak olyan időszakok, népcsoportok, Akiknek egyenes ágban, napi kapcsolatuk volt az Angyalaikkal, és Égi csatornájuk volt?

Egy, ami fontos és az egész világ nézetére igaz. Mindenki úgy látja az Angyalokat, ahogy el tudja Őket képzelni, vagy amit tanítottak neki. Szinte mindenhol azt tanítják, hogy az Angyaloknak szárnyuk van, Köztük csak az a különbség, hogy ki milyen szférában van.

Ha  Te csak úgy tudod elképzelni, hogy fehér ruhában van, és rózsaszín a szárnya, akkor úgy is látod!!!

De ez még nem azt jelenti, hogy valóban úgy néznek Ki.

 

 1, Képzelet szintje

Idővel azért  rájöttem, hogy csak a képzeletem játszik velem, és így tanultam meg látni és elfogadni Őket. Majd kértem, hogy szeretném azt  látni amilyenek valójában. Ekkor tanultam meg, ha be tudom fogadni az ujjat, akkor a tiszta képet fogom látni róluk. A HOZZÁD RENDELT ANGYALOKAT LÁTOD, ÉS AHOGY TE EL TUDOD KÉPZELNI!

nancynoel-18_the_giving_angel.jpg

2,Befogadás, elfogadás szint

Egyre ritkában hallottam már a koppanásokat, és egyszerűen szárnyak nélkül, fénylényként láttam Őket. Termetük magas, sudár, határozott volt, de most már különböző érzések, illatokat is éreztem.

Az Angyalok  fénylények, és mindig a hozzád közel állók jelennek meg, Akiket Te választasz magad mellé. A TE DÖNTÉSED LÉP ÉRVÉNYBE, ÉGI KAPCSOLATOT-CSATORNÁT KAPSZ,ÉS BELÉPSZ A MENNYEI VILÁGBA! FENTRŐL FOGOD LÁTNI A FÖLDI VILÁGOT, ÉS EZÉRT NEM A FIZIKAI SÍKON FOGSZ GONDOLKODNI. AZ ANGYALOK MÁR FÉNYSEBESSÉGKÉNT, PILLANATOK ALATT JELENNEK MEG FÉNYLÉNYFORMÁTUMBAN.

angel.jpg

3,  Tiszta szemlélet

7 éve kezdtem el meg tapasztalni minden érzés, gondolkodásmódokat körülöttem és teljesen más szemléletben estem át.. Mivel mindent már fentről láttam, ezért felgyorsult minden körülöttem. Amikor valamire szeretem volna a választ megtalálni, pillanatok alatt volt mindenre a válasz. Ösztönössé váltak a kérdések, és tisztán egyértelműen jött le minden válasz. Olyan gyorsan tudtunk kommunikálni, mint amikor az emberek egymásnak  sms-t  írnak.  Itt a  fény-sebesség s-energia működik. Ami fent az lent is működik szoros kapcsolatban, párhuzamban. Itt már az Angyalok nem segítő, hanem bolygó, és információ tanítóiként vannak jelent. Kísérik az utadat, és azért, hogy ne tévedj le. Minden magasabb információt jól, és tisztán értelmezel. Ezért van az, hogy 1 Angyal akár több személynél is egy időben egyszerre  ott tud lenni. Nem maga az Angyal van ott, hanem a saját energiarendszerét küldi le az illető személyekhez. Te egyenes adásban veszed az infókat, mint a rádióadást. A csatornarendszeren keresztül, mint az adó-vevő válaszolsz.

 

 

spirit.jpg

4, idő-tér átlépés

Az emberek nagy része még nem készült fel, az elme határaira, és arra sem, hogy a világ és az Univerzum működése sokkal szorosabb, mint gondolnák. A fent az lent is működik Pillanatok alatt ott voltam bárhol ahol lenni akartam.

 Angyalok ide már nem tudnak elkísérni, csak is olyan tanítok, mesterek, Akik már egyszer a Földön ugyanúgy bejárták, és megtapasztalták ezt az utat. Itt lép érvénybe az idő és tér átlépése más bolygókra, párhuzamos világokba, más civilizációkba.

 Az Angyalok-már nem Angyali minőségben léteznek. Csupán fény-energia és információs rendszerben találhatók meg. Neked kell belépni ebbe a rendszerbe, ha segítséget akarsz kérni.

Azért jó velük még ezen a szinten is tartani a kapcsolatot, mert megtudod a 2 világ  a szellemi és Földi között tartani az egyensúlyt.

 

lucy_vizio_az_autoban.jpg

Ha úgy döntöttél, hogy megszeretnéd az Angyali világot megismerni, és velük kommunikálni, akkor csak olyan személytől tanulj, Akinek

  • van Égi csatornája, és tud Neked segíteni a megértésben
  • van több éves tapasztalata és a fenti csatornán le tud hozni minden információ, időpontot, ami veled kapcsolatos
  • tudni kell azt is, hogy kit rendelnek melléd, és milyen jeleket fogsz kapni...........

Amennyiben jártas, és tapasztalt tanítót keresel, tanulj nálam várlak szeretettel!

Mely esetekben ajánlom különösen:

  • ha túl vagy már az Angyal tanfolyamon, és nem hozta meg Neked azt az eredményt, amit szerettél volna elérni
  • érdekel az Angyali kommunikáció, de nem tudod, kitől tanulj
  • fejlődőben van valamilyen képességed, legyen az látás, halás, megérzés

Angyal tanfolyamok a szellemi tudás szintekre Fokozatok, ami 1-4-ig van fel osztva.

 Attól függ, hogy Ki milyen szinten tart már, és mennyire fejlődő képes.

Megnézzem, hol tartasz a tanulásban, és a szerint kezdjük el.

Írd le, mit tanultál eddig, milyen elképzeléseid, céljaid vannak a tanulás terén, és megnézzem, mit tudunk belőle meg valósítani! Kezd el bátran tanulni, és tudatosan építeni az életed!

 

Várom jelentkezésed e-mailen: feher.lilla1@gmail.com

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 78960
Hónap: 1211
Nap: 40