Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angyalkommunikációs tanfolyam

  

                       3.jpg

 Széles körben olvashattunk már az Angyalokról.

Van, Aki Angyal tanfolyamon vagy előadásokon vett rész, és ott hallott, tanult róluk.. Biztos vannak olyan is köztünk, Aki  az életük során meg tapasztalták és érezték  a közelségüket.

 

Az Angyalok, a mennyei világ, földre küldött segítői!

A Mennyei világban laknak, de a Föld légterébe is le tudnak jönni.

Nem csak segítő, védő, arkangyali szférák vannak.

Vannak köztük megfigyelők, égi csatornakezelők, védők, átkísérők, tanulok, próbatétel kiosztok-végrehajtok,tanítok.............

Isten szemében minden Angyal egyenlő, és nem tesz különbséget köztük, sem a rangja, sem a munkájuk miatt.  

Mindenki úgy látja az Angyalokat, ahogy el tudja Őket képzelni, vagy amit tanítottak neki. Szinte mindenhol azt tanítják, hogy az Angyaloknak szárnyuk van, Köztük csak az a különbség, hogy ki milyen szférában van.

Ha  Te csak úgy tudod elképzelni, hogy fehér ruhában van, és rózsaszín a szárnya, akkor úgy is látod!!!

De ez még nem azt jelenti, hogy csak  úgy nézhetnek Ki!

4 fejlődési szint   van az Angyali és az emberi kommunikációs csatornái között.

  • 1-ső szint:az Angyalokról elképzel képről szól - Képzelet 
  • 2.szint: elfogadod a létezésüket, és érzed a
  • közelségüket--Befogadó szint, Angyali érintés
  • 3. szint: Angyali kommunikáció kezdete, Égi csatorna használata
  • 4.szint: Angyalok segítségével --Mennyei világ megismerése

 

 1, Képzelet szintje

Idővel azért  rájöttem, hogy csak a képzeletem játszik velem, és így tanultam meg látni és elfogadni Őket. Majd kértem, hogy szeretném azt  látni amilyenek valójában. Ekkor tanultam meg, ha be tudom fogadni az ujjat, akkor a tiszta képet fogom látni róluk. A HOZZÁD RENDELT ANGYALOKAT LÁTOD, ÉS AHOGY TE EL TUDOD KÉPZELNI!

a.jpg

2,Befogadás, elfogadás

Egyre ritkában hallottam már a koppanásokat, és egyszerűen szárnyak nélkül, fénylényként láttam Őket. Termetük magas, sudár, határozott volt, de most már különböző érzések, illatokat is éreztem.

Az Angyalok  fénylények, és mindig a hozzád közel állók jelennek meg, Akiket Te választasz magad mellé. A TE DÖNTÉSED LÉP ÉRVÉNYBE, ÉGI KAPCSOLATOT-CSATORNÁT KAPSZ,ÉS BELÉPSZ A MENNYEI VILÁGBA! FENTRŐL FOGOD LÁTNI A FÖLDI VILÁGOT, ÉS EZÉRT NEM A FIZIKAI SÍKON FOGSZ GONDOLKODNI. AZ ANGYALOK MÁR FÉNYSEBESSÉGKÉNT, PILLANATOK ALATT JELENNEK MEG FÉNYLÉNYFORMÁTUMBAN.

2.jpg

3,  Angyali kommunikáció, égi csatorna

18 éve kezdtem el meg tapasztalni minden érzés, gondolkodásmódokat körülöttem és teljesen más szemléletben estem át.. Mivel mindent már fentről láttam, ezért felgyorsult minden körülöttem. Amikor valamire szeretem volna a választ megtalálni, pillanatok alatt volt mindenre a válasz. Ösztönössé váltak a kérdések, és tisztán egyértelműen jött le minden válasz. Olyan gyorsan tudtunk kommunikálni, mint amikor az emberek egymásnak  sms-t  írnak.  Itt a  fény-sebesség s-energia működik. Ami fent az lent is működik szoros kapcsolatban, párhuzamban. Itt már az Angyalok nem segítő, hanem bolygó, és információ tanítóiként vannak jelent. Kísérik az utadat, és azért, hogy ne tévedj le. Minden magasabb információt jól, és tisztán értelmezel. Ezért van az, hogy 1 Angyal akár több személynél is egy időben egyszerre  ott tud lenni. Nem maga az Angyal van ott, hanem a saját energiarendszerét küldi le az illető személyekhez. Te egyenes adásban veszed az infókat, mint a rádióadást. A csatornarendszeren keresztül, mint az adó-vevő válaszolsz.

 

 

angel-1.jpg

4, Mennyei világ megismerése,fény-energia

Az emberek nagy része még nem készült fel, az elme határaira, és arra sem, hogy a világ és az Univerzum működése sokkal szorosabb, mint gondolnák. A fent az lent is működik Pillanatok alatt ott voltam bárhol ahol lenni akartam.

 Angyalok ide már nem tudnak elkísérni, csak is olyan tanítok, mesterek, Akik már egyszer a Földön ugyanúgy bejárták, és megtapasztalták ezt az utat. Itt lép érvénybe az idő és tér átlépése más bolygókra, párhuzamos világokba, más civilizációkba.

 Az Angyalok-már nem Angyali minőségben léteznek. Csupán fény-energia és információs rendszerben találhatók meg. Neked kell belépni ebbe a rendszerbe, ha segítséget akarsz kérni.

Azért jó velük még ezen a szinten is tartani a kapcsolatot, mert megtudod a 2 világ  a szellemi és Földi között tartani az egyensúlyt.

 

spirit.jpg

 

Aki nálam tanul, biztos megtanul az angyalokkal kommunikálni!!! Hiszen csak olyan tud bármilyen képességet, tudást átadni, Akinek van gyakorlata, tapasztalata benne.

Kinek ajánlom a tanfolyamokat:

 

  •  ha kíváncsi vagy az Angyalokra, és munkásságukra
  •  szeretnél kapcsolatba kerülni a segítő-védő-tanító Angyaloddal
  • ha túl vagy már az Angyal tanfolyamon, és nem hozta meg Neked azt az eredményt, amit szerettél volna elérni

Minden tanfolyam elméleti, és gyakorlati részből áll.

 

 

 Angyal I. Tanfolyam :  Angyalok, mint segítők

A tanfolyamon megtudod, kik az angyalok, megtapasztalod a lényüket, energiájukat. Biztoste is ismersz gyermekkorodból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! 

Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A tanfolyam díja :65 Euró 


 

Angyal II. Tanfolyam    Angyali érintés

Még további tapasztalatot szerezhetnek a tanulók . Megélik azt, hogy az őrangyalok mindig az oldalunkon állnak, és segítenek bennünket életfeladatunk megtalálásában és megoldásában. Segítséget adnak abban, hogy megértsük a bennünket ért szenvedések értelmét. Különböző technikákkal még kiegészül az angyalhívások lehetősége. 

A tanfolyam díja : 65 Euró. Előfeltétele : Angyal I. 

 

Angyali III. Tanfolyam   Égi csatorna 

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogy mit jelent Égi csatornát nyitni, és azon segítséget kérni--kommunikálni az Angyaloddal Érezni a jelenlétét,hallani a hangját, és a kérdéseidre a válaszokat.

A tanfolyam díja: 65 Euró előfeltétele: Angyali 1-2.

 

Angyali IV. Tanfolyam  Angyali, és Égi kommunikáció több szinten 

Ez egy nagyon különleges fejezet, mert Te egy olyan különleges személy  leszel, Aki képes lesz bárkinek az Angyalaival, segítőivel kommunikálni.Ezen kívül belépést nyersz a mennyei világba az Égi csatorna segítségével.Képes leszel bármilyen tananyagot ,képességedet kifejleszteni, és használni.Égi tanítóid lesznek, egyenesen fentről kapsz, és tanulhatsz meg mindent a tiszta forrásból. 

Angyali tanfolyam díja: 65 Euró előfeltétele Angyali 1-2-3.

 

A tanfolyam elméleti anyaga e-mailben, és gyakorlati skypen történik.