Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Angyali érintés , kommunikáció

c4d86ffb88dd056dd377453da8d536eb--angelic-angel-angel-s.jpg

Az ember életében eljön legalább 1x, hogy Angyali érintésben részesül, mert fel szeretné venni velünk a kapcsolatot egy Angyal. Azt, hogy a kommunikáció még sem jön létre, azt sajnos mi magunk akadályozzuk. Egyszerűen nem hiszünk a fülünknek a szemünknek.

Vagy csak megijedünk, és elhessegetjük még  a gondolatot is magunktól. Én egy olyan világot szeretnék bemutatni, ami teljesen más mint az emberi kommunikáció. Amikor Nekem is az 1-ső ilyen megtapasztalásom volt, azt gondoltam, hogy biztos csak képzelődődöm. De szerencsére volt mellettem egy olyan  barát, Aki már előttem megtapasztalása volt, és Neki ez nem volt meglepő. Ő vezetet be az Angyali kommunikációba, és segítette az utamban ahol biztosan tudtam fejlődni, nem pedig ijedelem, és különböző hiedelem volt  a háttérben. Azt, hogy meg tanultam az Angyalokkal kommunikálni, nagyban befolyásolta az életemet jó irányban. Volt amikor megvigasztaltak, erőt adtak, megnyugtattak, utat mutattak, vagy egyszerűen csak beszélgettünk. Nagyon jó tulajdonságuk van, soha nem csalodtam bennünk. Tiszták jóságosak, hatalmas szeretet van bennünk, amiből szívesen adnak. Egy idő után azt vettem észre, hogy Akikkel beszélek, olyan mély érzelmi kötelék lett köztünk, ami egy biztos tartást, biztonságot adott. Az emberekben, barátokban már sajnos többször is csalódtam, mert nagyon kevés  az eset amikor valakitől önzetlenül kapsz.

EMBER MEGBÁNTOTT-ANGYAL GYÓGYÍTOTT!

 Az Angyaloknál teljesen máskép áramlik az információ, és a szeretet. Soha nem sajnálnak adni, és nem nézik az önös érdeküket. Nekik az a jó, ha azt látják, és érzi, hogy adtak Neked valamit, amivel szebbé, jobbá tudják tenni az életünket. Ez hívjuk tiszta , önzetlen szeretnek. Ők ilyenek, minden hátsó szándék nélkül adnak. Mert Aki tud adni, az csak nagyobb lesz!! Nem azt állítom, hogy Ők átírták az életemet, viszont Ők segítettek túljutni a nehézségeken. Ha  Szeretnétek ilyen Angyali érintésben, életvezetésben részt venni, és megtanulni az Angyali kommunikációt, akkor keres meg. Már 18éves tapasztalatom van benne.

Az ANGYALKOMMUNKICÁCIÓS TANFOLYAMON JELEN VANNAK A TE ANGYALAID, ÉS MEGTANULSZ VELÜK KAPCSOLATOT TEREMTENI, AZ ÜZENETEIKET FOGNI.

ÉGICSATORNA RÉSZESE LEHET, MINT ANGYALIKÖZVETÍTŐ SZEMÉLY. LÉGY TE IS AZ ANGYALOK KÖZVETÍTŐJE,TOLMÁCSA!!!

3 minőségi fokot tudsz elsajátítani.

1,Megismered a mennyországot, és benne az angyali világot, segítős szándékukat.

2.Megtanulod a saját angyaloddal felvenni a kapcsolatott, üzenetek fogása, értelmezése.

3.Te is lehetsz a menyország segítője, földiangyal, angyalok közvetítője.

Csak rajtad múlik, hogy milyen szintet szeretnél elérni!!!

Ha érzel késztetés jelentkezz bátran e-mailben a feher.lilla1@gmail.com címre.