Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Akasha Krónika-Lélek útja elemzés

 

 
Az Akasha-krónikát , számos szent szöveg megemlíti. Így a Bibliában is tetten érhető:
„…szemed már látta tetteimet, s könyvedben mind felírta őket. Meghatároztad napjaimat, mielőtt még egy is megjelent belőlük. (Zsolt 139,16)

 
 
Az Akasha olvasását, értelemzését, kodolását 2010-ben kezdtem el tanulni napi szinten.
Tanítom Szent Péter , Aki a mennyország kapujának örzője, és a lelkek ismerője. Ő  minden leszületendő lélekről  tud minden információt.2 év tanulás után kezdtem el személyes konzultáción Bp segíteni ügyfeleimnek.
4 éves folyamatos tanulás után 2014-ben már akár több ezer kilométerről is tudtam segíteni.Most már e-mailen is tudok elemzésket készíteni, csak néhányadat kell hozzá. Egy arcképes fotó, születési név, hely, idő alapján kitudom keresni a  könyvtárból az illető személy adatait. A kronikában minden megtalálható ami a Te életeddel: múlt, jelen, jövő!!! Meg lehet nézni a családod kapcsolodásait, karmáit is.Kinek mi dolga, feladata van a másikkal.Lehet látni a beválat gyermekeket, számukat, és kik is valójában a z a kis lélek Aki leszületik hozzád.
 Az Akasha a legmegbizhatobb adattár, ami segít az utmutatásban, sérelmekben, karmikus kapcsolatokban, képességek fejlesztésében, leszületési feladatokban.

- Akasha krónikát Én hogy látom

 

   

 

 


Az olvasás közben van amit képekben,videókban, vagy információkban látok.

Csak azt adom át ami az illető személy számára vagy probléma megoldásra, vagy építő hatással van.

Hiszen felelőséggel jár minden információ amit átadok a kérdező személynek.

Ezen kivül nagyon nagy segítség számomra, hogy látom az illető lélek minőségét, sérelmeit, mert tudom, hogy milyen információt tud a lelke fel dolgozni!

KInek ajánlom az Akasha elemzést!

A legjobban azoknak ajánlom, Akik biztos, pontos útmutatásban kérnek segítséget, mert el akadtak, nem találják a helyüket , bele vannak egy olyan kapcsolatban ragadva ami számukra már fájdalmat okoz.

Ajánlom még azoknak is Akik beszeretnék beteljesíteni a sorsukat, leszületési feladatukat,megszertnék ismerni rejtett képességeiket.

 

Tapasztalataim szerint, az akasha krónikában talált infók alapján ki lehet deríteni a félelmeket, berögződéseket, elengedési nehézségeket.Ezen kívül, hogy pontosan melyik életből rögződhetett le, és  fel is lehet oldani!

 

 

arc-22.jpg

 

Az elemzést 3 részre bontva nézem meg.

1, Egyszerű változat, ami a kérdésekre ad választ. Ebben az esetben ,az életedben ha problémáid vannak, azokra keresem meg az okot, és a megoldást is leírom. 

Ára : 13.000 ft

2,Bővített változat, ahol kérdések, válaszok,születési idő elemzés+ grátisz leszületési feladat, szellemi segítők, tanítok.

Ára: 72 Euró

3. 2 kėrdėsre kapsz választ, leszületėsifeladat+karma megketesėse elöző életekből.

Ára: 105 Euró

Azt, hogy melyiket választod,a Te döntésed.

A választás, mindig attól függ, hogy mennyi mindent szeretnél megtudni saját magadról, családtagjaidról, körülményeidről, változásokról.

Az elemzés E-mail-ben készül 

Ami kell hozzá:

  • születési és mostani neved
  • születési idő, hely
  • arcképes+ egész alakos fotó, szemüveg nélkül

e-mail: feher.lilla1@gmail.com