Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Lélek útja, leszületési feladata

ga.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevés információt tudunk a lélek eredetéről, származásáról,útjáról…..

A lélek mivel nem materiális szerv, így nem is láthatjuk. De attól még létezik és a szívben lakozik. Érzékeljük ha valaki megbántott és olyan sérelmeink vannak, amin nem tudunk túl lépni.  Lélek nélkül a test sem képes élni.

 

A lélek létezésében segítségére van  egy információs hálózat.

 Ami azt jelenti, hogy maga a lelket nem érheti semmilyen sérelem. Ezért nem teljesen  igaz az  állítás mi szerint lelki sérülései vannak az embereknek/ lelki sérült/.

1,A lélek eleve nem lehet beteg mert ez az információs energia háló védi őt minden fajta sérülésektől.

 2. A lélek egy örök mozgóhoz hasonlít, tehát még a körülötte lévő érzelmi reakciókra is figyel, hogy véletlenül se kerüljön be.

Az információs rendszerbe rögződnek az érzelmi sérülések, lenyomatként.

Fiatal lélek kezdete

gyermek4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lélek a saját bolygolyóról indul el, ahol különböző kódokat kapnak információként. Itt lehet látni a minőségét, erősségét, gyengeségét—amire érzékenyebben reagál. Megszületése után figyeli a körülötte levőket, és tapasztalatokat gyűjt a tapasztaltabb lelkektől. Meg van a tapasztalat szerzésnek az ideje, majd eldöntheti mit szeretne kezdeni az életével. Maradhat a saját bolygóján mint segítő, vagy más bolygókról is szerezhet tapasztalatokat. Ilyen lehet akár a mi Földi bolygónk is. Mivel bármelyik lehetőséget választhatja, így segítőt felkészítőt is kérhet maga mellé. Mivel még fiatal lélek így mindenhová kísérettel megy. Amennyiben a Földi leszületést választja, Szent Péternél kell jelentkezni. Egyénre van szabva, hogy melyik lélek mennyi felkészülési időt kér, aminek egyenlőre még csak tapasztalat szerzési ideje van. Ez lehet akár több földi év is. Legtöbb lélek azt választja, hogy leszületése előtt látni szeretné, hogy milyen az emberi élet Ezért szellemi segítőként áll be, de egy tapasztalt Angyal mellé. Ő belőle lehet Angyali tanonc-vagy ember. Idővel dönthet, hogy melyik feladat tetszik neki. Ha a leszületés mellet dönt- akkor  az 1-ső leszületésnél 2-3 tapasztal segítőt kap a felkészülésre, és az emberekkel való kommunikációkra, érzelmekre…….Amikor már átlátja a helyzetét, akkor írja meg saját élete könyvét, mint forgatókönyvet. A leszületési dátumtól kezdve a folyamatokig. Az állomásoktól a végpontokig-a halálig.

Az 1-ső földi leszületés

baba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legfontosabb, mert itt minden pici apró részlet össze van szedve ahhoz , hogy egy egész életet megtudjanak írni. Fontos információkat néznek pl a lélek minőségéről. Milyen utat tud bejárni. Mennyire tudja  a kudarcokat, érzelmeket kezelni. Kinek miben tud segíteni, és milyen tapasztalatokat tud a másik embertől gyűjteni.

Ilyen fontos tartalom a következők

 1. a nem meghatározása
 2. az energiákkal való felruházás
 3. a tudás, bölcsesség, tapasztalat mértéke
 4. a próbatételekhez  kik legyenek a földi illetve szellemi segítői és Angyalok
 5. az  ország és  város kiválasztása ahol élni fog
 6. anyagi helyzet, illetve körülmények
 7. a szülő, illetve szülök kiválasztása
 8. emberre kel való kapcsolata
 9. tanulás, illetve tapasztalatok idő tartamai
 10. családban levő emberi tapasztalatok, örökségek
 11. miben fog meghalni……

A léleknek át kell minősülni termetileg is.

 Ahogy közeledik a földi ideje felé, a lélek vissza fejlődik gyermek lélekké és úgy néz ki mint egy kis baba

057ece5ff69d835ca0d56c12fe9894af.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lélek mivel felkészül a leszületésére, így a teste fejlődésére is figyel a terhesség ideje alatt. Tehát már itt figyel a szülök reakcióikra, érzésükre, és minden köztük lévő beszélgetésre

  Mielőtt a  kisbaba megszületik, ő már ott vár az Anyukája mellet arra, hogy az orron keresztül a testébe lépjen.

Ha a lélek egy bizonyos időn belül nem tud a testébe beköltözni,a test meghal. Sajnos tapasztalunk csecsemő halálozásokat.Abban az esetben fordul elő Ha a lélek meggondolja magát, és nem meri el kezdeni a földi életet. Ennek több oka is lehet.

 

A lélek  útja a halállal nem fejeződik be, csupán egy szakaszt  zár le.

A fizikai halála csak a testünk hal meg, de a lélek egy másik szakaszba ér. Kísérettel Átjut a túl világra , és egy pihenési fázison megy át. Itt a lélek  megtisztul, és pihenésre megy. Amikor megkönnyebbült,  akkor újból dönthet, hogy merre tovább. Visszatérhet az eredeti bolygójára ha ott jobbnak látta a világot. Folytathatja az útját valamelyik szerette mellet, mint Szellemi .Ha minden szépen megy--Angyali segítővé válhat. Vagy egy kicsit később leszülethet újra.

A lélek tehát megszületik a saját bolygóján-majd választ, hogy merre tervezi az útját. A fizikai halála után újra tervezi merre tovább. Az öreg , fásult lelkek kérhetik a végleges halált is.

De addig is igyekezünk mindenben a jót és szépet meglátni.Mert mindig van miért, kiért küzdeni. Van Kit szeretned amiért  érdemes élned!

Mindenkiben van szeretet, és képesek vagyunk adni olyat, amit minden lélek szívesen fogad. A lélek képes mind azt az érzés át venni, amit küldenek Neki. A zene a legjobb bizonyság erre.

Erről szól a következő zene részlet.